Betaalmethoden

iDEAL, MisterCash & DIRECTebanking

iDEAL
Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw aankopen via internet afrekenen. Via de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis of ING bank kunt u met IDEAL electronisch betalen.

U hoeft zich niet te registreren, geen bestanden te downloaden of een account aan te maken. U rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank, zoals u dus eigenlijk al gewend bent.

De betaling wordt doorgaans nog dezelfde dag nog verwerkt. Wij maken vervolgens uw bestelling klaar maken en zullen deze op korte termijn verzenden. 

Bancontact
Bancontact wordt een steeds populairdere manier van betalen in België. Het gebruik ervan is dan ook eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

SOFORT Banking
SOFORT Banking is een innovatieve betaalmethode met een transactie beveiliging volgens de TÜV standaard. SOFORT Banking is ontworpen en opgezet door Payment Network AG en is al geruime tijd in gebruik door vele online webwinkels in Duitsland.

Via het beveiligde systeem van het Payment Network AG, welke niet toegankelijk is voor de verkopende partij, activeert SOFORT Banking direct en automatisch een overschrijvings formulier vanuit uw online bank rekening. Op deze manier wordt het aankoop bedrag direct afgeschreven en overgemaakt naar de bank rekening van de verkopende partij. 

PayPal
PayPal zorgt ervoor dat consumenten en bedrijven met behulp van enkel een e-mailadres, veilig en gemakkelijk online betalingen kunnen ontvangen en verzenden. Het netwerk van PayPal is op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards gebouwd en vormt zo een wereldwijd betaalsysteem. PayPal levert betaaloplossingen voor kleine bedrijven, webwinkels, online verkopers en iedereen waar traditionele betaalsystemen onvoldoende mogelijkheden bieden.

Creditcards
MasterCard en Visa zijn wereldwijd de twee meest gebruikte creditcards en Maestro en V-pay daarentegen zijn de debet kaarten van MasterCard en Visa. Creditcards zijn ideaal voor de consument die meer zekerheid wil. Dit komt door de goede aankoopbescherming en eventuele standaard verzekering.

Betalen via bankoverschrijving
Je kunt het bedrag van je order ook vooraf overmaken naar rekeningnummer NL03RABO0192383981 ten name van Dexdexter online onder vermelding van het bestelnummer (let wel: de bestelling kunnen wij pas verwerken, zodra de betaling door ons is ontvangen). 

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.voltstudio.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.